1

Začni svojo pustolovščino z nami

Poišči popolno vozilo iz naše obsežne zaloge ali pa izkoristi našo storitev uvoza vozil po naročilu. Naš strokovni tim ti bo pomagal na vsakem koraku.

2

Izberi vozilo, ki bo tvoj zvesti spremljevalec

Iščeš zanesljiv avto za družinske izlete ali agilno mestno vozilo? Pri nas boš našel tisto pravo, ki ustreza tvojemu slogu in potrebam.

3

Izkoristi ugodne možnosti financiranja

Raziskuj naše prilagodljive finančne rešitve, ki ti omogočajo brezskrbno vožnjo. Naše rešitve so hitre in enostavne.

4

Zagotovi varnost svojega vozila

Z našo pestro izbiro zavarovalnih možnosti bo tvoj jekleni konjiček v varnih rokah. Naše jamstvo omogoča brezskrbno vožnjo.

RABLJENA VOZILA ZA NOVE LASTNIKE

Vaše vozilo, naša strast

Visokokakovostna rabljena vozila za vsako priložnost

V našem avto salonu verjamemo, da si vsakdo zasluži udobno in zanesljivo vožnjo. Specializirani smo za prodajo visokokakovostnih rabljenih vozil in uvoz najboljših modelov iz članic EU. Naša vozila združujejo praktičnost in učinkovitost po izjemno ugodnih cenah. Vsako vozilo v naši ponudbi je skrbno pregledano in pripravljeno za novo vožnjo. Ne glede na to, ali potrebujete zanesljivo vozilo za vsakodnevne poti ali prestižen avtomobil za posebne dogodke, pri nas boste našli pravo izbiro. Obiščite nas in odkrijte, kako lahko naše vozilo postane nepogrešljiv del vašega življenjskega sloga.

Uvoz vozil po naročilu

Izberite vozilo svojih sanj iz tujine, mi pa poskrbimo za celoten postopek uvoza in vse potrebno, da bo vozilo čim prej pri vas.

Prodaja rabljenih vozil

V naši ponudbi najdete širok nabor kakovostnih rabljenih vozil, ki so temeljito pregledana in pripravljena na novega lastnika.

Komisijska prodaja vozil

Prodajte svoje vozilo preko nas in izkoristite našo strokovnost ter široko mrežo potencialnih kupcev za najboljšo prodajno izkušnjo.

Odkup vozil

Hiter in enostaven odkup vašega vozila. Ponujamo konkurenčne cene in takojšnje plačilo.

Financiranje

Nudimo različne možnosti financiranja, prilagojene vašim potrebam, da boste lahko brezskrbno uživali v novem vozilu.

Zavarovanje

Poskrbimo za celovito zavarovanje vašega vozila, da boste na poti vedno varni in brez skrbi.

NAŠI PARTNERJI

GB LEASING
NLB LEASING
LEANPAY
Employee Photo
Nejc Lonjak
Vodja prodaje
Nejc Lonjak je strasten ljubitelj vozil, ki pri svojem delu daje velik poudarek na varnost in udobje v vsakodnevni vožnji. S svojo strokovnostjo in prijaznostjo pomaga strankam najti vozila, ki ustrezajo njihovim potrebam in izboljšujejo njihovo življenje. Njegova predanost avtomobilom in skrb za stranke ga delata nepogrešljivega člana naše ekipe.